Home > General > Jornada d’estabilitat als mercats

Jornada d’estabilitat als mercats

20/09/2018

Bones notícies per als selectius europeus, que van veure com la jornada d’ahir tancava en verd. L’Eurostoxx-50 finalitzava en 3.368 punts i una revaloració del 0,30%. A Espanya, l’IBEX-35 seguia en línia amb les pujades dels últims set dies, quedant-se a les portes dels 9.500 punts, amb una revaloració del 0,41%. Al capdavant de l’IBEX-35 hi havia el sector materials, amb ArcelorMittal (+3,92%) i Acerinox (+1,93%) juntament amb la banca, destacant pesos pesants com Santander (+2,03%) i BBVA (+2,01%). A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats americans obrien en verd. Pel que fa als mercats asiàtics, el Nikkei (+1,08%) i el Hang Seng (+1,19%) tancaven la jornada en positiu. Una vegada s’aclareix l’aplicació dels aranzels, sembla que els mercats s’han pres un respir de les ratxes baixistes.

Categories: General Tags: