Home > General > Segueix l’estabilitat als mercats

Segueix l’estabilitat als mercats

21/09/2018

Nova jornada on els mercats europeus es mantenen a l’alça, tot i que l’índex de confiança dels inversors europeus, segons estimacions de la Comissió Europea, ha sofert una notable caiguda aquest mes de setembre. L’IBEX 35, per la seva banda, continua la seva ratxa positiva per novè dia consecutiu, amb apujades de l’1,03% i 9583 punts. L’EuroStoxx 50 calcava el rendiment positiu del selectiu espanyol, d’1,03%, i aconseguia tancar en 3403 punts. A l’altra banda de l’Atlàntic els mercats de Wall Street obrien amb apujades. Als mercats asiàtics, el Nikkei tancava pla i el Hang Seng amb apujades del 0,26%. Pel que fa a les divises, el canvi es tornava a situar a 1,17 euros per dòlar.

Categories: General Tags: