Home > General > El sector automobilístic, en el punt de mira

El sector automobilístic, en el punt de mira

22/06/2018

Un dels primers afectats per la guerra comercial era Daimler. L’empresa automobilística, que engloba marques tan reconegudes com Mercedes Benz o Smart, anunciava la rebaixa de previsions sobre l’exercici del 2018. Com a conseqüència, tot el sector es veia afectat durant la jornada d’ahir. A més, no només el sector automobilístic veia retallades en els seus rendiments. A Europa, el focus es posava novament a Itàlia. Certes pressions sobre política migratòria del govern també pesaven sobre la prima de risc i de retruc sobre els selectius de la zona euro. En aquest context, la divisa comunitària marcava mínims d’enguany contra el dòlar americà. A l’altra banda de l’Atlàntic, l’atur setmanal es publicava en línia amb l’esperat.

Categories: General Tags: