Home > General > L’OPEP tanca la setmana

L’OPEP tanca la setmana

23/06/2018

El tancament d’ahir permetia una setmana més tancar en positiu tot i les baixades durant els dies anteriors. Tot i que de manera força moderada, els índexs de renda variable europea tancaven la sessió amb rendiments positius. Un dels catalitzadors de la jornada era l’acord dels ministres de la zona euro que donaven el vistiplau a la reestructuració del deute públic a Grècia. A part, un dels sectors més animats de la jornada era el petrolier. Les companyies relacionades veien increments en els seus preus sobre la base de la reunió de l’OPEP. L’organització de països exportadors de petroli decidia l’augment de la producció (en un milió de barrils diaris) per cobrir la baixada de països com Veneçuela o l’Iran. Pel que fa als EUA, Wall Street obria positiu amb l’excepció del Nasdaq, que retrocedia lleugerament. Bona revet­lla de San Joan!

Categories: General Tags: