Home > General > L’IPC de l’abril a l’eurozona creix un 1,2%

L’IPC de l’abril a l’eurozona creix un 1,2%

17/05/2018

La darrera jornada de cotització començava del mateix color que acabava,   vermella. Recollint el testimoni de Wall Street, els mercats europeus obrien sense força la sessió d’ahir. L’índex més perjudicat era el FTSE MIB italià. Per altra banda, l’IBEX-35 tampoc aconseguia tancaments positius. Quant al sector més castigat en el selectiu espanyol, era el financer. Per altra banda, l’excepció del dia eren el selectiu francès CAC-40 i el DAX alemany, que es salvaven de les caigudes. La dada d’inflació a l’eurozona, que repuntava un 1,2% en línia amb l’esperat, seguia lluny del 2% (objectiu marcat pel Banc Central Europeu). A l’altra banda de l’Atlàntic, el mercat nord-americà obria amb lleugers repunts tot i la pressió a l’alça del bitllet verd. Per últim, avui estarem atents a la publicació de resultats de Walmart, JC Penney, Ubisoft i Vivendi, entre d’altres.

Categories: General Tags: