Home > General > Mercats expectants per les negociacions

Mercats expectants per les negociacions

12/05/2018

Tanquem setmana podent dir que el selectiu espanyol ha recuperat part del camí retrocedit aquest any amb set sessions de pujades consecutives. Aquesta pujada ha anat acompanyada d’una pèrdua de valor de l’euro. També cal recalcar el comportament de la líder tèxtil, Inditex, que s’ha apuntat un vint per cent de revalorització des dels mínims marcats aquest any. També les companyies lligades a les matèries primeres s’han beneficiat de la pujada d’aquestes, repercutint positivament als índexs de renda variable. El degoteig de resultats empresarials continua i sembla que ja es pot concloure que aquesta, a excepció d’algunes empreses en concret, ha estat bona.

Categories: General Tags: