Home > General > Compareixença de Draghi

Compareixença de Draghi

09/03/2018

Ahir va ser el torn del president del Banc Central Europeu, Mario Draghi. La conclusió de les seves paraules era que el BCE no ampliaria les compres de deute i per tant, es decantava cap a una normalització monetària. A part, per segona vegada, Draghi augmentava les previsions de creixements d’enguany tot i que deixava sense canvis el dels pròxims anys. Quant a les noves mesures que vol imposar Donald Trump, el president del BCE afirmava que no serien gaire importants. Això sí, comentava cert deteriorament de les relacions internacionals. Pel que fa a la reacció dels mercats europeus, es mostraven positius davant el missatge, no obstant això, la renda fixa es capgirava i es situava en nivells de 0,62% (bund).

Categories: General Tags: