Home > General > Dades d’atur als Estats Units

Dades d’atur als Estats Units

10/03/2018

Després del missatge del president del BCE, en què deixava sense canvis la política monetària europea, era el torn de les dades macroeconòmiques als EUA. De fet, ja des de bon matí l’atenció se centrava a l’altra banda de l’Atlàntic. Primer perquè el president Donald Trump feia efectiva les mesures d’aranzels (25% a les importacions d’acer i 10% a les d’alumini). En segon lloc, una de les preocupacions del mercat era la publicació de la dada d’atur. No obstant això, tot i el nerviosisme dels inversors, la taxa d’atur se situava en el 4,1% durant el mes de febrer (en línia amb el consens) i els salaris mitjans per hora es mantenien estables, pujant un 0,1% respecte al gener. En aquest context, la divisa comunitària cotitzava a 1,2320 contra el dòlar americà. Bon cap de setmana!

Categories: General Tags: