Home > General > Mario Draghi acomiada l’any

Mario Draghi acomiada l’any

15/12/2017

La darrera sessió de cotització tancava amb la majoria de selectius europeus mostrant comportaments negatius. La gran cita de la jornada era la compareixença de Mario Draghi, que actualitzava les perspectives econòmiques, millorant significativament les previsions fins al 2020 així com incrementant les dades d’inflació dues dècimes per al proper 2018. A part, destacava com els canvis positius dels indicadors de confiança podrien anticipar sorpreses més positives del creixement en el curt termini. En aquest context, la divisa europea es depreciava des de nivells d’1,186 fins a 1,1772 contra el dòlar americà. En general, motius suficients per ser optimistes, tot i unes valoracions molt exigents, sobretot als EUA. Pel que fa a la jornada d’avui, una de les dades més esperades serà la balança comercial de l’Eurozona del mes d’octubre.

Categories: General Tags: