Home > General > Wall Street, a poc a poc i bona lletra

Wall Street, a poc a poc i bona lletra

16/12/2017

La darrera sessió de cotització destacava per ser la quàdruple hora bruixa de l’any. En els mercats, aquest dia es produeix el venciment de futurs i opcions sobre índex i accions. Aquest fet esdevé quatre cops a l’any, sent el d’ahir el darrer del 2017. En aquest context, els parquets europeus van mostrar comportaments lleugerament baixistes tot i veure algun repunt positiu intradiari. Al país veí, l’IBEX-35 seguia en nivells propers als 11.100 punts. En l’àmbit corporatiu, Inditex era un dels més castigats després que la firma H&M (del mateix sector) anunciés un profit warning i retrocedís més d’un 15%. Per altra banda, Wall Street seguia amb força i obria en verd. Dos dels índexs més rellevants nord- americans, l’S&P-500 i el Dow Jones, marcaven nous màxims històrics a primera hora. Bon cap de setmana!

Categories: General Tags: