Home > General > Rendiments acumulats negatius

Rendiments acumulats negatius

18/11/2017

Tot i la remuntada que veiem en els mercats europeus durant la jornada de dijous, els principals selectius tancaven la setmana acumulant rendiments negatius. Per altra banda, Wall Street es comportava lleugerament millor seguint la tònica habitual. Els mercats nord-americans acumulaven rendiments setmanals plans a tancament europeu. De fet, aquesta setmana es mostrava força po-sitiva quant a les publicacions macroeconòmiques dels EUA. Per posar alguns exemples, la producció industrial creixia durant el mes d’octubre un 0,9% davant el 0,5% esperat. Un altre exemple es publicava durant la sessió d’ahir: la dada d’inici de nous habitatges superava les previsions creixent un 13,7% més que el mes anterior. Pel que fa a la divisa, la setmana situava el par euro/dòlar en l’1,18. Bon cap de setmana a tots!

Categories: General Tags: