Home > General > Atents a la divisa

Atents a la divisa

21/11/2017

A Alemanya, després de gairebé dos mesos de les eleccions, els liberals decidien trencar diumenge les negociacions a tres bandes (democristians de Merkel, els Verds i Partit Liberal) per formar govern. Aconseguir aquest acord sempre va ser complicat, atesa la diferència d’opinions en temes clau com el mediambiental, immigració, reducció d’impostos o Unió Europea. En aquest context, l’euro es depreciava davant pràcticament tots els seus creuaments. L’euro queia fortament davant el dòlar durant la sessió asiàtica, si bé ens aixecàvem a nivells d’1,177 per acabar tancant en 1,173. També els mercats europeus despertaven amb caigudes que recuperaven durant la sessió. Respecte a la setmana passada, uns resultats empresarials en general una mica pitjor de l’esperat.

Categories: General Tags: