Home > General > Jornada de recuperació

Jornada de recuperació

23/08/2017

El verd retornava a les principals borses del continent, amb el Dax i l’OMX Stockholm 30 superant l’1% de variació positiva. L’Ibex-35 superava els 10.400 punts. D’entre els diversos parquets europeus i els seus respectius valors sobresortia Provident Financial, que es desplomava un 66% al FTSE 100 després d’emetre el seu segon profit warning en dos mesos i eliminar el dividend pels accionistes, mentre Peter Crook, el CEO de l’entitat, dimitia enmig de la polèmica. La Bovespa brasilera, per la seva part, marcava un augment superior al 2% a tancament europeu, situant-se al capdavant dels índexs americans. A Espanya, el dèficit comercial del país augmentava un 40,7% interanual, fins als 11.088 milions d’euros, fruit del major creixement de les importacions de mercaderies que de les exportacions. La taxa de cobertura, però, marcava un positiu 92,7%.

Categories: General Tags: