Home > General > Les borses cedeixen terreny

Les borses cedeixen terreny

18/08/2016

En la jornada d’ahir, els selectius europeus tancaven en negatiu per segon dia consecutiu. L’IBEX-35, que havia començat la sessió amb lleugeres pujades, liderava les caigudes dels principals índexs europeus. A Espanya, mentre continuen les negociacions per formar govern i evitar unes terceres eleccions, destacaven les dades sobre deute públic que augmentava fins a tocar màxims fregant el 101% del PIB. Respecte al petroli, es mantenia pràcticament sense canvis després de l’escalada dels últims dies. D’altra banda, ahir a última hora, amb els mercats europeus tancats, es publicaven les actes de la Fed. Durant la jornada d’avui estarem atents a les dades d’inflació de l’eurozona i a les peticions de subsidi d’atur dels Estats Units.

Categories: General Tags: