Home > General > La Fed i la pujada de tipus d’interès

La Fed i la pujada de tipus d’interès

19/08/2016

Dimecres a última hora es publicaven les actes monetàries de la Fed. Aquest fet permetia als inversors analitzar la darrera reunió mantinguda pels membres de la Reserva Federal, on la major part d’ells van mantenir-se partidaris de continuar amb la situació actual en espera d’una major consolidació de la millora macroeconòmica. Cal destacar que aquest cop sí, dos dels membres van votar a favor d’incrementar els tipus d’interès. Per altra banda, en la jornada d’ahir, els selectius europeus aconseguien tancar amb un lleuger rebot després dels descensos de les jornades anteriors. L’IBEX-35, principal índex espanyol, recuperava els 8.500 punts que havia perdut en la jornada anterior. A més, ahir coneixíem l’IPC de l’eurozona que va augmentar al 0,2% al juliol. Pel que fa al petroli, el Brent superava els 50$ per barril.

Categories: General Tags: