Home > General > Setmana marcada pel BCE i els resultats empresarials

Setmana marcada pel BCE i els resultats empresarials

19/07/2016

La setmana passada va estar marcada principalment per l’atemptat a Niça i l’intent fallit de cop d’Estat a Turquia. Tot i això, la renda variable va tenir un comportament positiu amb pujades del +1,5% el S&P500, +3,9% l’Eurostoxx i del 4,2% l’IBEX-35. D’altra banda, el canvi de primer ministre britànic feia escalar la lliura davant les altres divises tot i la decisió del Banc d’Anglaterra de mantenir la política monetària inalterada, mantenint els tipus d’interès al nivell d’abans del Brexit. Aquesta setmana caldrà veure com evolucionen els mercats, i sobretot les empreses relacionades amb el turisme, després dels fets ocorreguts la setmana passada. La principal referència econòmica serà la reunió del Banc Central Europeu dijous. A més, es publicaran els PMI de l’Eurozona que recolliran part de l’impacte del Brexit i continuaran les publicacions dels resultats empresarials del segon semestre de l’any.

Categories: General Tags: