Home > General > Borses estables en un dia trist

Borses estables en un dia trist

16/07/2016

La jornada d’ahir començava commocionada per l’atac terrorista a França. Els mercats esperaven la jornada per conèixer la dada clau del dia, el producte interior brut de la Xina, que finalment va superar les expectatives i va mantenir el ritme de creixement del segon trimestre en el 6,7%. Tot i la bona dada, l’amenaça terrorista diluïa els efectes i les empreses més vinculades al turisme eren les més perjudicades per les caigudes. Les borses europees van tancar la setmana amb lleugeres correccions frenant la remuntada de les últimes sessions. El principal selectiu espanyol, tot i corregir, tancava la setmana consolidant-se per sobre els 8.500 punts i s’apropa als nivells previs al Brexit. Bon cap de setmana a tothom.

Categories: General Tags: