Home > General > La Xina torna a treure el cap per la finestra

La Xina torna a treure el cap per la finestra

09/10/2015

Comença la temporada de presentació de resultats i amb això mirem pel retrovisor i recordem que als Estats Units els beneficis empresarials van tocar el seu màxim en percentatge del PIB el 2012-2013. D’altra banda, en clau macroeconòmica, no és d’esperar que la Fed apugi tipus de forma gaire agressiva per tal d’evitar una acceleració en la caiguda dels beneficis empresarials. A més a més, després d’uns dies sense la referència de la Xina, tancada per festivitat, ahir va començar a cotitzar, per la qual cosa la volatilitat va tornar a fer acte de presència, sobretot afectant Wall Street. La combinació Xina + indecisió en la pujada de tipus per part de la Fed llasta els ànims dels inversors nord-americans i la seva divisa, amb un dòlar perdent posicions enfront de l’euro i situant-se ja al nivell d’1,1276.

Categories: General Tags: