Home > General > Bona setmana per als mercats

Bona setmana per als mercats

10/10/2015

Després que dijous passat, al tancament dels mercats europeus, la Fed publiqués les actes de la seva última reunió, Wall Street va disparar els seus guanys i aplanava el camí als mercats europeus. D’aquesta manera, els mercats del Vell Continent tanquen una bona setmana, situació que feia temps que no es veia als mercats de valors. L’endarreriment de la pujada dels tipus d’interès als Estats Units ha estat l’excusa perfecta per sortir de l’espiral negativa en què havien entrat els ànims dels inversors. D’altra banda, la Xina tornava a cotitzar després d’uns quants dies tancada per vacan­ces. Així doncs, l’euro continuava avançant posicions davant del dòlar i se situava al nivell d’1,1367.

Categories: General Tags: