Home > General > Lleugeres correccions en la renda variable

Lleugeres correccions en la renda variable

08/10/2015

La renda variable dels principals països desenvolupats se situava lleugerament en negatiu al tancament europeu. Així, l’Eurostoxx cedia un -0,1%. Va destacar el descens del FTSE 100 i del CAC 40, davant del tancament positiu de DAX i l’Ibex-35. Per sectors, les accions relacionades amb sanitat experimentaven descensos superiors al 2%, davant del repunt del sector energia. Això últim, tot i els descensos en el barril de petroli, justificats en un repunt inesperat dels inventaris de la matèria primera. Quant a l’or, tancava també lleugerament negatiu. Respecte a les primes de risc, destaca el millor compor- tament de l’espanyola, justificat en un repunt de la rendibilitat del bo referència alemany a 10 anys, enfront d’un benchmark espanyol sense novetats.

Categories: General Tags: