Home > General > La Xina deprecia la seva divisa

La Xina deprecia la seva divisa

12/08/2015

La devaluació del iuan per part de Xina i la inesperada caigu-da de l’indicador Zew de confiança a Alemanya neutralitzaven l’acord de Grècia pel seu rescat. Les borses europees perdien bona part del guanyat dilluns.
Al vell Continent, els mercats borsaris tancaven amb números vermells. El Mib Italià ajornava la seva escalada als 24.000 punts. No obstant això, a la borsa d’Atenes se celebrava l’acord sobre el rescat. La banca encapçalava les pujades, en paral·lel amb la millora que registrava el deute públic grec. El Dax alemany era un dels indicadors més baixistes de la jornada, amb un -2.33%. L’indicador espanyol, obstaculitzat per les referències de l’exterior, perdia els 11.300 punts. Valors com ara Arcellor Mittal i Acerinox patien forts correctius. A l’altre costat de l’Atlàntic, Wall Street s’unia als descensos d’Europa després dels dubtes provinents des del gran asiàtic. Entre els valors més destacats, brillava Google. El cercador rebia el suport del mercat a la reorganització del seu negoci, que passarà a dir-se Alphabet. Finalment, al mercat de les divises i les commodities, l’euro recuperava els 1,10 dòlars.

Categories: General Tags: