Home > General > Jornada sense referències de pes

Jornada sense referències de pes

11/08/2015

L’agenda d’ahir no deparava gaires referències significatives. Les mirades seguien fixades, com ja comença a ser habitual, a les pròximes pujades de tipus d’interès. L’informe oficial d’ocupació dels Estats-Units mantenia les expectatives d’una pujada de tipus al setembre. Tot i que la notícia més destacada a l’altre costat de l’Atlàntic era la compra de Precision Castparts per 37.200 milions per part de Berkshire Hathaway, la major adquisició realitzada per Warren Buffet. A la Xina, l’índex Shanghai Composite, amb l’esperança de nous estímuls monetaris, va accelerar la seva remuntada amb una revalorització final del 4,9%. Al vell continent, les borses europees iniciaven la setmana amb nous dubtes, després d’unes efímeres pujades a l’obertura. No obstant això, el Dax alemany tancava amb verd superant els 11.500 punts igual que el Mib italià, que va finalitzar la sessió prop dels 24.000 punts. L’indicador espanyol experimentava un sòlid ascens superior a l’1% que li permetia cotitzar prop dels 11.300. El sector financer, Bankinter i Banco Popular, lideraven les pujades per sobre del 2% a més a més Abengoa, amb pujades i baixades frenètiques aquests últims dies, tancava amb un 15,97%.

Categories: General Tags: