Home > General > Mercats ensopits

Mercats ensopits

08/08/2015

La cita clau d’ahir, la presentació dels informes oficials de treball als Estats Units, no va presentar xifres molt diferents a les esperades. La taxa d’atur es mantenia al mes de juliol en 5,3% (creació de 215.000 llocs de treball).
La Reserva Federal insistia que les xifres del mercat laboral seran clau a l’hora de decidir el termini més adequat per aplicar el primer repunt dels tipus des de l’any 2006, on apunten al mes de setembre com a data més probable.
L’índex espanyol s’estancava molt a prop dels 11.200 punts, on la jornada es tornava a posar a prova amb la remuntada que portava les sessions anteriors Abengoa sense èxit, ja que l’empresa d’enginyeria i energia acabava la jornada amb pèrdues de -7.59%. Inditex perdia per moments els 100.000 milions d’euros de capitalització borsària que havia aconseguit per primera vegada a la seva història.
Wall Street optava per la recollida de beneficis, ja que d’acabar en negatiu seria la setena sessió consecutiva en què el Dow Jones acabava a la baixa.
En el mercat de les commodities, el preu del barril de Brent s’estancava per sota dels 50 dòlars i el West Texas arribava quasi als 45 dòlars.

Categories: General Tags: