Home > General > Sense novetats als mercats financers

Sense novetats als mercats financers

19/06/2015

Nova jornada d’anada i tornada a la renda variable, en línia amb les últimes sessions i amb la tònica del mercat en un entorn com l’actual. No és desgavellat pensar que la volatilitat continuarà, especialment mentre persisteixi el risc grec, però sobretot en l’entorn de canvis en les polítiques monetàries de les principals regions econòmiques. En aquest sentit, és molt destacable el repunt de la volatilitat en el mercat de divises, en un context en què mentre els Estats Units es planteja, encara que llunyanament, normalitzar la seva política monetària, la resta del món manté una política monetària més flexible. Amb tot, segueixen sent importants els nivells en què s’està movent el mercat. El tancament d’avui podria ser clau.

Categories: General Tags: