Home > General > Descensos en la renda variable

Descensos en la renda variable

18/06/2015

Nova jornada de descensos en la renda variable europea, en un context caracteritzat pel pessimisme respecte a les negociacions a Grècia. Amb tot, segueixen sent rellevants els nivells on estan aguantant els principals índexs, de manera que no seria estrany un rebot al final de la setmana. Tot dependrà de com es prengui el mercat el discurs de Yellen i les previsions econòmiques de la Fed. Seguim calculant que les últimes retallades es justificarien principalment en la correcció dels excessos de la primera meitat de l’any, especialment del primer trimestre, l’increment de la volatilitat del mercat de renda fixa i la incertesa respecte a la política monetària de la Fed. Tot l’anterior no vol dir que la situació grega no sigui important, sinó que és una cosa que el mercat ja descomptava: les negociacions estan sent complicades des de fa anys.

Categories: General Tags: