Home > General > Tancament positiu en una setmana negativa

Tancament positiu en una setmana negativa

20/06/2015

Tancament positiu de la renda variable europea divendres, en una setmana que va destacar per la seva notable volatilitat, en un context negatiu provocat per la tensió a Grècia. Com hem estat insistint tota la setmana, són importants els nivells on ha frenat el moviment. El cap de setmana serà important, per les possibles notícies que poguessin sortir i aquest dilluns es reuneix l’Eurogrup. Les negociacions haurien de continuar d’una forma o una altra, encara que el temps s’esgota: el 30 de juny finalitza el termini per fer el pagament a l’FMI. En fi, millor posar el cap en una altra part. En aquest sentit, ens veiem aquest diumenge al Prat de les Oques a partir de les 14 hores. A més de bon rock, per una bona causa.

Categories: General Tags: