Home > General > Bon inici de setmana

Bon inici de setmana

02/07/2019

La jornada d’ahir va començar de forma positiva i relaxada. Tal com s’esperava i desitjava, els Estats Units i la Xina al G-20 del Japó van mostrar els ànims per tirar endavant les negociacions comercials entre ambdues potències. D’entrada, són bones notícies, però com sempre s’ha d’estar molt atent, ja que el president nord-americà no va entrar gaire al detall en les seves declaracions i en més d’una ocasió ha canviat de discurs a posteriori. Europa va cotitzar en positiu i a mitja sessió els mercats americans també cotitzaven a l’alça, festejant-ho amb màxims històrics. El selectiu espanyol IBEX-35 va superar els 9.250 punts. Bancs i acereres van tenir força protagonisme en una jornada en què l’indicador avançat PMI manufacturer va decebre relativament. A Europa els indicadors avançats segueixen mostrant con­tracció del creixement i als Estats Units els PMI surten per sota dels nivells del maig, però per sobre dels pronòstics. En aquest context, l’euro afluixa versus el dòlar i acaba cotitzant a la part baixa d’1,13. L’or va acabar cedint, perdent els nivells de 1.400.

Categories: General Tags: