Home > General > Els inversors en renda variable global recuperen la confiança

Els inversors en renda variable global recuperen la confiança

04/04/2019

Pluja de bones notícies que van propiciar les pujades generalitzades als mercats globals de renda variable. Les notícies sobre el Brexit, en què Theresa May sembla predisposada a negociar amb Jeremy Corbyn, del Partit Laborista, actualment la seva oposició, per tal de prorrogar la sortida de la Unió Europea. Aquest fet va propiciar una apreciació immediata de la lliura esterlina en deixar enrere momentàniament la volatilitat que aporta al mercat el Brexit. Seguint en la zona geogràfica del vell continent, la publicació de les dades del PMI compost de l’Eurozona ha estat més positiva del que s’esperava el mercat, refermant el bon moment  europeu. Diversos selectius europeus se situen en nivells de màxims des de principi d’any, en aquest primera setmana del nou quadrimestre del 2019.
A l’altra banda de l’Atlàntic s’han començat a filtrar notícies sobre un principi d’acord entre les dues potències mundials, resolent la majoria de disputes que hi havia sobre la taula en espera de saber quan s’implementaran i com s’executaran. Aquestes novetats van impulsar a moderades revaloracions els selectius asiàtics, a més de propiciar una obertura en tonalitat verdosa dels selectius americans.

Categories: General Tags: