Home > General > L’ibex 35 tanca en verd

L’ibex 35 tanca en verd

08/06/2018

A poc a poc, els inversors tornen a normalitzar la situació dels mercats de renda variable. De manera molt modesta, els rendiments de la darrera jornada de cotització en els selectius europeus es situaven lleugerament negatius. Pel que fa a la renda fixa, veiem com la rendibilitat exigida al deute governamental espanyol es relaxava fins als 145 pb (en la seva referència a 10 anys). Per altra banda, tot i la incertesa creada per la política italiana, la confirmació d’un debat sobre la fi del programa de recompres per part del BCE feia apreciar la divisa europea i anticipar possibles pujades d’interès. A més, ahir es publicava la revisió del PIB a l’eurozona que es reafirmava en el +2,5%. A l’altra banda de l’Atlàntic coneixíem la dada d’atur setmanal dels EUA, en línia amb l’esperat que permetia a Wall Street una obertura plana.

Categories: General Tags: