Home > General > Pressa de benefici

Pressa de benefici

15/09/2017

En la darrera jornada de cotització, veiem com els mercats de renda variable europea es mostraven mixtos. Per una banda, el FTSE 100 anglès, el DAX alemany i l’Ibex-35 espanyol mostraven comportaments lleugerament negatius. Per l’altre costat, el CAC-40 francès, el FTSE MIB Itàlia o el mateix Eurostoxx50 es mantenien lleugerament a l’alça. La recent depreciació de la moneda comunitària no era suficient per donar continuació a les pujades dels mercats. En el cas de les commodities (que sembla que han desaparegut del radar dels analistes) el WTI americà superava els 50$, mentre que el brent es mantenia per sobre dels 55$. En aquest context, a l’altra banda de l’Atlàntic, l’obertura de Wall Street seguia l’estela europea amb signe mixt.

Categories: General Tags: