Home > General > Aixecant el cap

Aixecant el cap

15/08/2017

La tornada del cap de setmana es mostrava amb bons comportaments borsaris. Els principals selectius europeus recuperaven part del perdut la darrera setmana. L’índex de referència espanyol es marcava rendiments superiors al +1,50% recolzat en els valors del sector financer               i de telecomunicacions. Una de les dades més esperades de la jornada era la producció industrial de l’eurozona. Aquesta es publicava una dècima per sobre de l’esperat pel mercat. Avui estarem atents al PIB alemany i l’índex de preu del consum al Regne Unit. A part, demà veurem les actes de l’última reunió de la FED i dijous les del BCE. Quant a la divisa, el canvi es va situar a nivells d’1,1785 dòlars per euro. Per finalitzar, a tancament europeu Wall Street seguia mantenint el to positiu.

Categories: General Tags: