Home > General > Tornada a la normalitat

Tornada a la normalitat

06/07/2017

De la jornada d’ahir destaquem el pacte del govern espanyol del Partit Popular amb Ciutadans per reduir l’IRPF en 2.000 milions d’euros de cara a l’any 2018, mentre que, per altra banda, la Generalitat veia com el Tribunal Constitucional li anul·lava les partides del pressupost destinades al referèndum per la independència. Pel que fa al mercat de valors, les borses europees recuperaven la normalitat amb la tornada a l’activitat del parquet novaiorquès, que cotitzava amb canvis reduïts. Precisament el Dow Jones perdia un lleu 0,07% a tancament europeu en espera de la publicació de les actes de l’última reunió de la Fed apostant així per unes vendes moderades. Per acabar, la UE anunciava ahir un acord polític de lliure comerç amb el Japó, després de quatre anys de negociació. Faltarà, tot i això, que els respectius líders el confirmin a la cimera bilateral que se celebrarà avui a la ciutat de Brussel·les.

Categories: General Tags: