Home > General > Segueix la tendència

Segueix la tendència

08/01/2016

Podem confirmar que el 2016 no ha començat amb bon peu. La jornada d’ahir es va caracteritzar per mostrar una altra caiguda superior al 7% en l’índex xinès, així doncs, es tracta de la segona sessió en tan sols una setmana on la borsa del país asiàtic ha hagut de tancar de manera anticipada després de patir una forta davallada en poc més de mitja hora de registre des de la seva obertura. Aquest moviment es va justificar a causa de les mesures aplicades per part del Banc Central de devaluar el iuan en més d’un 0,51% respecte al dòlar.
Aquesta situació va contagiar l’obertura dels parquets europeus, els quals obrien amb fortes caigudes. No obstant això, aquests van mostrar una lleugera millora en la segona part del dia a causa de la decisió de deixar d’utilitzar la supressió temporal de la borsa per part del mateix Banc Central de la Xina.
En aquest context, al tancament de la sessió l’IBEX-35 espanyol se situava en 9.059,30 punts (-1,5%), el DAX alemany en els 9.979,85 punts (-2,29%), i l’índex de referència europeu en 3.084,68 punts (-1,74%).

Categories: General Tags: