Home > General > Setmana tenyida de vermell

Setmana tenyida de vermell

09/01/2016

El dia començava amb una tendència positiva per als mercats, la notícia procedent de la Xina de suprimir els tancaments anticipats dels parquets en cas de caigudes brusques, donava certs ànims i permetia que les borses europees respiressin després d’un inici d’any marcat per les caigudes. Així, amb els principals índexs asiàtics havent tancat en positiu, semblava que la jornada seria més calmada. Les dades d’atur als Estats Units també feien repuntar els parquets durant els primers compassos de la cotització, no sent considerat suficient aquesta bona xifra, així que finalment la sessió es va tornar a tenyir de vermell. Així, l’IBEX marca la seva pitjor setmana des del 2014, marcant un acumulat de -6,65%. Per altra banda, l’índex de referència europeu Eurostoxx va marcar un negatiu 1,66%. En el tancament dels mercats europeus, la borsa nord-americana va marcar un comportament pla.

Categories: General Tags: