Home > General > La Fed cada dia ho té més clar

La Fed cada dia ho té més clar

11/11/2015

La setmana passada els mercats van tancar sense cap avanç important, ja que els resultats empresarials que es van publicar i les dades macroeconòmiques van estar, en general, en línia. Les noves irregularitats presentades pel Grup Volkswagen en les emissions contaminants de vehicles van pesar sobre els índexs europeus. El descens de la producció industrial alemanya va ser la nota negativa de la setmana. Mentrestant, les xifres del mercat laboral dels Estats Units van superar clarament las expectatives, fet que pot influenciar la decisió de la Fed en la seva pròxima reunió del mes vinent. Aquesta setmana, el rumb del mercat vindrà marcat per unes xifres dèbils de la balança comercial de la Xina, les xifres del consum a la Xina i els Estats Units i les declaracions dels bancs centrals.

Categories: General Tags: