Home > General > Dilluns de presa de beneficis

Dilluns de presa de beneficis

10/11/2015

La jornada va arrencar força plana i sense cap direcció navegant fins a l’obertura de Wall Street, que un cop més va marcar el rumb dels mercats. A les sis de la tarda (hora Andorra), tant el Dow Jones com l’S&P 500 baixaven més d’un 1%. Tot venia motivat per unes dades que aparentment són bones: unes dades d’atur que retrocedien fins al 5% gràcies a la creació de 271.000 nous llocs de treball (xifra publicada divendres passat). Cert que la xifra és bona, però es converteix en un bon argument perquè la Reserva Federal Americana, capitanejada per Janet Yellen, pugi els tipus d’interès en la reunió de desembre. També cal destacar que les correccions de dilluns podrien ser motivades per una presa de beneficis després del bon comportament dels mercats les darreres setmanes. Mercats Europeus també van cedir en general una mica més d’un 1%. El tipus de canvi eurodòlar es va situar en 1,076.

Categories: General Tags: