Home > General > En espera de la Fed

En espera de la Fed

16/09/2015

Demà hi ha reunió de la Reserva Federal dels Estats Units. Una decisió en joc: apujar tipus d’interès o mantenir-los. La Fed ha estat tot l’any anunciant la possibilitat de ser més estrictes amb la seva política monetària. Amb tot, per l’enrenou amb la Xina i la recent davallada de ràting del Brasil, que posen de manifest la debilitat dels països emergents i per consegüent el possible impacte en la contribució al creixement global, les expectatives de pujada són menors però encara existents. La Reserva Federal no serà l’única que tindrà protagonisme. Avui parla el Banc Central japonès, i es rumoreja que pugui aplicar noves mesures d’estímul. Els principals mercats van tancar ahir amb xifres positives, en una jornada que va anar de menys a més. L’eurodòlar va tancar en 1,126. Destaca l’evolució del preu del petroli (West Texas), que sumava l’1,84% a tancament europeu.

Categories: General Tags: