Home > General > En espera de la Reserva Federal

En espera de la Reserva Federal

17/09/2015

La jornada d’ahir va estar tenyida de verd en els principals parquets, especialment a Europa. Unes xifres macroeconòmiques americanes més fluixes de l’esperat ( dades d’inflació) fan pensar al mercat que la Reserva Federal americana podria retardar la pujada de tipus per a properes reunions. Aquest fet també va donar un impuls a metalls preciosos com l’or, que a tancament europeu pujava un 1,41% i va fer baixar la cotització del dòlar americà versus l’euro, situant-la en 1,1307.
L’IBEX-35 va guanyar el 2% destacant el fabricant de roba de referència Inditex, que va tornar a presentar resultats favorables. Quant a les primes de risc, vam veure com l’espanyola es mantenia estable prop dels 135 punts bàsics.

Categories: General Tags: