Home > General > La prima de risc de baixa

La prima de risc de baixa

24/02/2015

La rendibilitat del bo espanyol a deu anys es va desinflar per sota del 15% i es va situar a l’ombra dels 100 punt bàsics després de la treva sobre Grècia. L’acord per prorrogar quatre mesos el crèdit lligat al rescat de Grècia refreda les alertes en els mercats i relaxa l’aversió al risc de les setmanes anteriors. Prova d’això és la notable millora que van registrar les primes de risc de la perifèria. La de Grècia es va quedar a un pas de baixar dels 900 punts, davant dels més de 1.000 punts de sessions anteriors. El risc país de Portugal va ampliar el seu matalàs per sota dels 200 punts, i el d’Itàlia va baixar dels 120 punts. En la seva millora, la prima de risc d’Espanya va quedar a només un parell de punts de baixar de la barrera dels 100 punts bàsics, des dels 113 punts amb què va tancar divendres passat.

Categories: General Tags: