Home > General > Syriza

Syriza

30/12/2014

Apreciats lectors, m’agradaria dir que Syriza és el nom del clàssic licor que es pot degustar en una bona sobretaula. Malauradament no és així. Syriza és un partit radical d’esquerres grec. Ahir es va fracassar en el tercer intent d’elegir president i Grècia es veurà obligada a celebrar eleccions 16 mesos abans d’allò estipulat. El problema és que el populisme de Syriza guanya adeptes dia rere dia entre un població asfixiada per les retallades i la crisi. En aquest context, els mercat van arrencar a la baixa, però van donar símptomes de recuperació a final de sessió. La confiança del mercat sembla més sòlida ara que fa uns anys. La referència europea del petroli (Brent) es va situar per sota dels 59 dòlars per barril i el canvi eurodòlar va rondar els 1,218.

Categories: General Tags: