Home > General > Bones festes a tothom!

Bones festes a tothom!

24/12/2014

Sembla que als Estats Units ha passat avui el Pare Noel. El Dow Jones ha superat per primera vegada el nivell dels 18.000 punts. I aquest rebot té darrere un motiu: des de l’any 2003 l’economia presidida per Barack Obama no assolia un creixement del 5%. La dada que es va publicar ahir va desencaixar totes les previsions, que moderaven el repunt del PIB a l’entorn del 4,3%. Aquesta inesperada dada ha desviat part de les mirades cap a la Reserva Federal. En la seva última reunió, Janet Yellen va prometre paciència abans d’iniciar l’ajust a l’alça en els tipus d’interès, i va assegurar que esperaria almenys fins a la reunió del mes d’abril. Ara veurem com afecta aquesta dada les seves previsions. Mentrestant, el dòlar també guanyava posicions davant de l’euro i trencava el nivell de l’1,22.

Categories: General Tags: