Home > General > El petroli no deixa aixecar cap

El petroli no deixa aixecar cap

11/12/2014

Nou descens de la renda variable europea, que retrocedia impulsada per la caiguda del sector financer, industrial i un dia més, de l’energètic. Aquest sector s’encomanava del notable retrocés del preu del petroli, que cedia més d’un 2%, afegint-se a les innombrables caigudes de preu de les darreres setmanes. Quant a la renda variable grega, continuava descendint després que dimarts passat el país hel·lènic anunciés eleccions anticipades. Pel que fa als Estats Units, també corregia a la baixa amb els sectors energètics i de telecomunicacions encapçalant les davallades. Pel que fa a les matèries primeres, cal destacar el descens de l’or, després d’acumular diversos dies de repunts.

Categories: General Tags: