Home > General > Jornada mixta als mercats

Jornada mixta als mercats

12/12/2014

Jornada d’anada i tornada a la renda variable europea, que va finalitzar la sessió amb repunts després d’una sessió molt volàtil. Amb tot, la quantitat sol·licitada pels bancs al BCE en el segon TLTRO va ser d’acord a l’esperada i molt inferior a l’estimada pel propi banc central. En aquest context, els índexs s’enfilaven i l’euro retrocedia, davant l’expectativa d’una major intervenció de l’autoritat monetària. De la seva banda, als Estats Units, la renda variable s’enfilava al tancament europeu. Això es justificava en unes dades macro nord-americanes en línia amb la fortalesa mostrada per aquesta economia. Pel que fa al petroli, ahir es va mantenir estable als nivells mínims assolits durant aquestes últimes setmanes.

Categories: General Tags: