Home > General > Temor a una nova recessió

Temor a una nova recessió

10/02/2016

El passat dilluns les principals borses mundials van patir una important correcció sense referències ni notícies de profunditat més enllà de les ja normalitzades. Entre les més destacables apareixen la desacceleració xinesa, un petroli molt perjudicat i els dubtes generats pels bancs. El temor d’una nova recessió va calant entre tots els inversors sense dades alarmants a destacar de l’economia real. Tant els resultats empresarials del quart trimestre del 2015, com les futures intervencions dels bancs centrals haurien de ser determinants per a l’evolució dels mercats i intentar invertir el rumb actual. Durant el dia d’ahir, els principals parquets europeus van marcar un registre baixista tot i que no tan pronunciat. Estarem atents al discurs que mantindrà durant el dia d’avui Janet Yellen davant del seu congrés.

Categories: General Tags: