Home > General > La setmana pinta animada…

La setmana pinta animada…

06/10/2015

La setmana passada el saldo net dels mercats va ser finalment positiu gràcies al rebot del divendres. Els mercats esperaven una bona dada del mercat laboral dels Estats Units que va acabar decebent. Divendres al tancament vam tenir una bona notícia: upgrade del ràting d’Espanya. Cap de setmana d’eleccions a Portugal, amb un resultat que dóna estabilitat al país lusità: guanya Passos Coelho però sense majoria. Es fixen les eleccions generals d’Espanya finalment per al pròxim 20 de desembre. Aquesta setmana la Xina romandrà tancada per festivitat fins dijous vinent, creant un ambient tranquil, encara que no s’han de perdre de vista les fluixes dades que continuen publicant-se des del país asiàtic. Finalment, l’FMI publicarà les seves estimacions globals, molt probablement a la baixa.

Categories: General Tags: