Home > General > Jornada negativa per a la renda variable

Jornada negativa per a la renda variable

18/03/2015

La renda variable europea va registrar descensos, en una jornada de recollida de beneficis. Pel costat macro, una dada de confiança dels inversors a Alemanya per sota del que s’esperava, va pesar també negativament. Les retallades van ser liderades per les companyies d’automòbils. Davant d’això, les companyies d’energia van registrar ascensos. Quant als Estats Units, també se situaven en negatiu al tancament europeu, amb un dòlar corregint lleugerament a la baixa i amb la rendibilitat del bo a 10 anys repuntant en espera del comunicat de la reunió de la Fed de demà. Pel que fa a les matèries primeres, va destacar el descens del coure. Respecte al petroli i l’or, també van mostrar descensos.

Categories: General Tags: