Home > General > Mercats no aptes per a cardíacs

Mercats no aptes per a cardíacs

17/12/2014

Jornada d’infart. No apta per a cardíacs. Els mercats europeus van pujar en una muntanya russa, i van arribar del negatiu pròxim al -2% a tancar amb pujades de més del 2% en la majoria de les places del Vell Continent, amb un giravolt enmig. L’efecte petroli, ben al contrari d’estabilitzar-se, continua provocant maldecaps als inversors, i als principals països afectats per aquesta davallada del preu. Ahir el Brent va perforar el nivell dels 60 dòlars el barril i Rússia es va situar a l’ull de l’huracà, amb el temor d’un possible default i la forta dava­llada de la seva divisa, el ruble. Avui l’atenció, si no hi ha res de nou, estarà centrada una mica més a baix de Rússia, a Grècia exactament, ja que se celebren eleccions anticipades.

Categories: General Tags: