Home > General > La sorpresa alcista en els resultats del segon trimestre aixeca els índexs

La sorpresa alcista en els resultats del segon trimestre aixeca els índexs

29/07/2021

L’Àsia va finalitzar ahir en tonalitat mixta, en concret la Xina va remuntar posicions en comparació amb les sessions de dilluns i dimarts, en què inclús el Hang Seng i el China A50 van pujar un 1,44 i un 1,12%, respectivament. Per la seva part, el Japó, va culminar amb una disminució superior al punt percentual. Aquest resultat distava dels dies precedents, que es va mantenir sòlid enfront de la situació xinesa. El continent europeu va tancar a l’alça, amb pujades moderades al DAX, el FTSE-100 i l’IBEX-35. En canvi, l’Euro­Stoxx i els selectius francesos van augmentar entorn a la unitat percentual. Ahir, posttancament de mercat americà, van presentar resultats del segon trimestre grans empreses com Apple, Microsoft i Alphabet, entre d’altres, i totes van mostrar uns números bastant majors als esperats per part del consens d’analistes. També van destacar positivament les publicacions de Pfizer i McDonald’s, i després de la sessió els inversors esperaven els resultats de Facebook i PayPal. En clau americana, el mercat romania amb atenció a la roda de premsa i el comunicat del FOMC de les 20.00 i les 20.30 CET, a més de la decisió dels tipus d’interès, les quals s’esperaven sense canvis, i per tant que es mantinguessin al 0,25%. Abans d’aquest succés, l’S&P i el Dow Jones cotitzaven plans, i el Nasdaq avançava impulsat pels bons resultats de les empreses tecnològiques.

Categories: General Tags: