Home > General > Els inversos digereixen l’alta volatilitat de les criptomonedes

Els inversos digereixen l’alta volatilitat de les criptomonedes

21/05/2021

Els principals selectius asiàtics van tancar en tonalitat mixta. En canvi, a Europa van finalitzar majoritàriament en verd, on tant l’EuroStoxx-50 com el DAX alemany ho feien per damunt de l’1%. Els índexs nord-americans van seguir l’optimisme de les borses europees, també ajudats per unes dades econòmiques que indicaven un descens en la probabilitat que la Reserva Federal retirés els estímuls aquest any. A tancament del vell continent es trobava el VIX a la baixa després d’uns dies amb molta volatilitat i les borses cotitzaven a l’alça, es produïa un rebot després de tres dies consecutius de pèrdues, on el Nasdaq liderava amb una pujada de prop de l’1,40%. Aquest bon sentiment també es va veure recolzat per un repunt dels criptoactius, que recuperaven lleugerament les fortes caigudes de dimecres, on es van arribar a veure correccions superiors al 25% durant la sessió en alguna de les monedes digitals més conegudes. De nou, aquest brusc moviment es va veure motivat entre d’altres coses per l’activitat a les xarxes socials del guru del cotxes elèctrics, Elon Musk, que un cop més feia pujar el pa a cop de tuit. Pel que fa a les dades macro americanes, les dades de peticions de subsidis d’atur setmanal seguien minvant i mostraven una meridiana recuperació en l’economia. Mentrestant, l’encreuament eurodòlar s’enfilava per sobre de l’1,22, mostrant una nova depreciació de la divisa americana en relació amb la moneda única.

Categories: General Tags: