Home > General > Dia amb millor tarannà

Dia amb millor tarannà

24/10/2020

Després de vàries jornades de números vermells, ahir els mercats es prenien un respir i cotitzaven pràcticament tots en positiu a l’obertura americana. Els contagis de Covid i les mesures que estan prenent els principals governs seguien a l’una a les notícies amb la màxima preocupació de tots nosaltres. En aquest context, qualsevol avenç quant a vacuna o tractament per al virus és benvingut. Com a notícies positives volíem destacar que la farmacèutica nord-americana Gilead ha rebut la primera aprovació del regulador dels Estats Units pel Remdesivir, el seu medicament contra el coronavirus. L’FDA ha aprovat l’antiviral per a pacients hospitalitzats amb la malaltia. Del costat microeconòmic, destaquem que seguim en plena presentació de resultats (en aquest aspecte les properes setmanes seran intenses). Ahir es van donar a conèixer els indicadors manufacturers avançats (PMI) d’Europa relatius al mes d’octubre. Aquests van ser positius i van superar les expectatives del consens d’analistes. També s’ha de destacar que el president nord-americà, Donald Trump, i el candidat demòcrata a la Casa Blanca, Joe Biden, es van enfrontar dijous a la nit en l’últim debat cara a cara abans de les eleccions presidencials del 3 de novembre. Els punts forts del debat van girar al voltant de la gestió de la pandèmia, l’atenció mèdica i l’energia. Segons els últims sondejos, Biden segueix sent favorit, si bé Trump va retallant posicions. L’encreuament de l’eurodòlar se situa estable prop de l’1,1830. Bon cap de setmana a tots.

Categories: General Tags: